MLS Football Jersey
So. Kvě 18th, 2024

Elephant novinář Lu Jiamin korespondent Zhang Yan

Jarní světlo je nekonečné a cvičení je právě v té době.23. dubna se konalo slavnostní zahájení 7. hry základní školy Daoqing Road v okrese High -Tech City.Téma tohoto sportu inspiruje studenty k tomu, aby cvičili krev při koupání jarního vánku a slunečního světla v tématu „Hot and Hot Style výstavního stylu, plného vitality, plné vitality, plné vitality“.

Zhang Yan, tajemník pobočky strany a ředitel základní školy Daqing Road, přednesl projev, obhajoval studenty, aby cvičili a posílili svou postavu, přesahovali ducha tvrdohlavě tvrdé práce ve sportovním poli a zažili radost ze sportu.

Národní vlajka národní vlajky, rozhodčí čtverce a čtvercová matice všech ročníků a hrdinské držení těla byla osvěžující.Učinili úhledné kroky a hybnost byla jako duha, která se stala krásnou scenérií na sportovním poli.

Na slavnostním zahájení her byla výstava Desk Dance provedena ve všech stupních.Vlnové slunečnice, vázající červené stuhy, taneční dračí punč a rým … The Desk Dance Show ukazuje mladistvé a umělecké talenty studentů, což zvyšuje duch umělecké kultivace a týmové práce ve stvoření.

Edit: Wang Qijing (Trainee) EDIT: LU JIAMIN

Related Post

MLS Football Jersey