MLS Football Jersey
So. Kvě 18th, 2024

Ráno 24. dubna se na stadionu konalo slavnostní zahájení 20. festivalu sportovní kultury a 2024 atletických her v technologickém institutu Xi’an Mingde.Prezident Wang Zhigang, zástupce tajemníka strany strany, tajemník komise pro inspekci disciplíny a viceprezident Bai Qinchuan, viceprezident Zhu Yanbo, Chen Peng, Wang Binning, hlavní finanční ředitel Ma Xiaojun, děkan druhé úrovně vysoké školy, sekretářka, sekretářka, sekretářka, tajemník Stračního výboru (pobočka stran), různá funkční oddělení, výuka pomocných jednotek, které se odpovědná osoba zúčastnila slavnostního zahájení.Slavnostním zahájení předsedal Liu Xing, zástupce tajemníka a viceprezidenta školy.

(Školní kresba, vydaná Yangguang.com)

V 8:30 se na dráze úhledně uspořádaly školní a polní sportovní pole barevné vlajky a na dráze byly úhledně uspořádány sportovci a polí.Sportovci jsou plné ducha, vynalézavosti, úhledné formace a jasných sloganů, které plně demonstrují dobrého ducha mingde lidí a sportovního ducha, který nikdy nebude přesvědčen.

Zahajovací ceremoniál začal v slavnostní vlajce -obřad.

Poznámky prezidenta Wanga Zhiganga. Komplexní síla univerzity a kvalita školení talentů.Při pohledu zpět na 25 -roční školu školy jsme vždy připojili velký význam pro rozvoj morálky studentů, moudrosti, fyzické, krásné a práce a dosáhli jsme velkého rozvoje v konkurenčních sportech a masových sportech a vytvářeli jasné jasné pozadí sportovní kultury.V souvislosti se školou silně propaguje integraci „pěti vzdělávání“, tělesná výchova a výuka provedla různé sportovní a fitness aktivity uvnitř i vně třídy a exteriéru učitelů a studentů. Konstrukce univerzitní kultury.V posledních třech letech se sportovci školních sportu dobře hráli v různých sportovních soutěžích v národních, provinčních a městech a plně prokazují plodné výsledky školního vzdělávání a sportu.Každoroční festival sportovních kultur je hlavní revizí školních sportovních prací. Styl hry a úroveň konkurence; Civilizované, přísně dodržují provozní postupy a disciplína rozhodčího, aby byla zajištěna bezpečnost, efektivní a řádnost těchto her, musíme uspořádat toto sportovní setkání jako zvláštní a vysokoúrovňovou sportovní akci a dávat dárek pro 25. výročí školy.

Prezident Wang Zhigang vyzval všechny učitele a studenty, aby využili této příležitosti sportovního a kulturního festivalu jako příležitost k vytvoření nového národního cvičení ve škole, aby vytvořili silnou atmosféru obhajování zdraví a lásky ke sportu „Shromáždil majestátní síly pro výstavbu vysokých aplikačních univerzit a přispěly nové a větší přispívání k velké věci čínského národa!

(Školní kresba, vydaná Yangguang.com)

Sportovec Li Na a rozhodčí Yan Maixiong přísahal jménem všech sportovců a rozhodčích.

(Školní kresba, vydaná Yangguang.com)

Při stažení sportovců a rozhodčích se oficiálně začalo sportovní výkon.Lví tanec se probudí prosperujícího věku, bubny jsou šokovány a dračí tance je jako plynulé mraky, zní pasový buben, vzrušení je vysoká, tančí hráče draka a bederního bubnu a úžasný výkon se zaznamenal povzbuzování.Hráči, kteří provedli „předmět III“, přinesli publiku vizuální hostinu s jejich nadšeným tanečním držením těla.Školní tým bojových umění má stálé tempo, silné držení těla a sílu rigidity a flexibility, což ukazuje na hluboké čínské bojové umění.Skupinová gymnastika „Oheň mládí, světlo hoření“ používá pro různé transformace dvojité deštníky, vyjadřuje ducha studentů školy „novou mládež a mládež“ a povzbuzuje většinu studentů, aby se snažili o sebevědomí pronásledovat světlo.Vystoupení roztleskávačky přinesené školou a týmem roztleskávaček, květinový koule nadšeně zamával a vitalita byla otočena.Představení uměleckého gymnastického šálu, které přinesl tým Gymnastics School Art Gymnastics, je velmi silný umělecký sportovní sportovní.Tým byl sjednocen a mnohokrát vyhrál mistrovství Gymnastics Gymnastics National College.Tým School Street Dance přinesl úžasné představení „vzpomínky“.Kolektivní představení, které přinesla škola Taekwondo’s Karate, ukazuje úžasná představení Tai Chi, techniky s vysokou nohou a Tait.Skupinová gymnastika „Čína ve světle“ byla na hřišti „Čína“ nasazena 288 studenty.Učitelé a studenti publika sledovali učitele Ma Lin a učitele Meng Xin ze školy všeobecného vzdělávání, aby společně zpívali mě a moje vlast.Národní stráž vlajky a modelovací tým vám přinesou nádherné taktické představení modelu všem.

(Školní kresba, vydaná Yangguang.com)

Ve jménu cvičení můžete dělat mládí.Zahajovací ceremoniál 20. festivalu sportovní kultury a 2024 atletických her Xi’an Mingde Institute of Technology skončil.

Related Post

MLS Football Jersey