MLS Football Jersey
So. Kvě 18th, 2024

Fotbalový dres Ipswich Town se na vrchol Championship nedostal, protože Watford na Portman Road uhrál bezbrankovou remízu. Tractor Boys dominovali v úvodu zápasu a vypracovali si spoustu šancí, ale frustrující je, že nedokázali vstřelit branku. Naopak Hornets se po přestávce ukázali v úplně jiném světle, předvedli lepší defenzivu a málem si sami připsali dramatické vítězství.


První poločas patřil výhradně Ipswichi. Nathan Broadhead na začátku utkání trefil vnitřní stranu branky, zatímco Kieffer Moore se zblízka skvěle trefil do brankáře Watfordu Daniela Bachmanna. Nápor Ipswiche pokračoval a Broadhead znovu otestoval dřevěnou konstrukci, tentokrát nízkou střelou, která se mučivě protáčela kolem brankové čáry. Moore byl i nadále stálou hrozbou a těsně před přestávkou donutil Bachmanna k dalšímu zákroku silnou hlavičkou.


Ve druhém poločase vyšel Fotbalový Dres Watford z tunelu s novým odhodláním. Jejich obranná struktura se výrazně zpevnila a účinně zneškodnila útočnou fluktuaci Ipswiche. Momentum se mírně přehouplo ve prospěch hostů, Yaser Asprilla donutil k chytrému zákroku strážce svatyně Ipswiche Václava Hladkého. Obě strany se v závěrečné fázi snažily o vítězství, ale nakonec se díky pevným obranným zákrokům na obou stranách o výhru dělily.

Fotbalový Dres Watford
Watford na Portman Road udržel s Ipswich Town bezbrankovou remízu


Český Fotbalový

I přes zklamání z nevyužití převahy v prvním poločase výsledek prodloužil domácí neporazitelnost Ipswiche na úctyhodných 19 zápasů. Díky tomuto bodu a dalším výsledkům se Ipswich vyšplhal na druhé místo v tabulce Championship a udržel si naději na postup. Manažer Kieran McKenna přiznal frustraci z nedosažení vítězství, ale vyjádřil spokojenost s celkovým výkonem, zejména s čistým kontem. „Hodně z toho byl opravdu dobrý výkon,“ poznamenal. „Měli jsme dva nebo tři velké momenty, které v jiný večer, jdou do.“


Pro Fotbalový Dres Watford bod prodlužuje jejich neporazitelnost pod dočasným šéfem Tomem Cleverleym na pět zápasů. Hornets, kteří se před Cleverleyho jmenováním potáceli ve středu tabulky, pomalu, ale jistě stoupají vzhůru. Cleverley pochválil reakci svého týmu a pevnost obrany a vyzdvihl tři čistá konta dosažená v posledních pěti zápasech venku. „Nastavujeme malé mantinely,“ prohlásil a těšil se na jejich další výzvu na hřišti Southamptonu.


I když Ipswich bude nepochybně litovat promarněných příležitostí, může se utěšovat neporazitelností na domácím hřišti a pozicí na špici Championship. Watford pod Cleverleyho vedením vykazuje známky oživení a v nadcházejících zápasech bude chtít na tento pozitivní výsledek navázat. Boj o postup v Championship slibuje strhující bitvu a jak Ipswich, tak Watford budou odhodláni sehrát v rozvíjejícím se dramatu významnou roli.

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

MLS Football Jersey